27 lokakuuta, 2011

Uusia yrityksiä

Ei nyt ole ollut kovin paljoa ideoita kynsiin, kun oon ollut (ja oon vielä) kuumeessa. Postaan kuitenkin kahdet tällä viikolla tehdyt, ettei vain kukaan luule että yritystä puuttuisi ;) Pakostakin täytyy joskus kehittyä, jos vain jaksaa harjoitella.

Nämä ekat kynnet sitten. Halusin liilaa ja glitteriä, ja halusin kokeilla liukuvärjäystä. Ei se ihan tälläkään kertaa onnistunut. Tai väriähän tuli, muttei niin kovin liukuvasti :D Testasin myös water decalseja, ne oli mun mielestä hankalia... Tuossa pikkurillin kynnessä on kuvan päällä glitterlakkaa, luulin että sitä sais siihen vain vähän, muttei saanut niin jätin lopuista pois. Täytyy sanoa, ettei tämä liila olekkaan minun väri :) Käytetyt lakat: Pohjalla Rimmelin Lovely Lilac, kärjessä Goshin Wild Lilac, Sephora by OPIn It's Bouquet with Me ja Wild and Crazyn glitterlakka. Päällyslakkana Mavadry, joka onnistui yhdestä kynnestä levittämään siirtokuvan?



 Tässä tulee tänään tehdyt, halusin pinkkiä ja harmaata. Tein ensin vinolakkauksen harmaan kanssa, mutta siinä ei vain jotain tarpeeksi. Laitoin sitten vielä sinistä, ja tein rajat valkoisella. On nämä ehkä kivemmat näin, vähän vain erottuu sinisen alta tuo harmaan raja, kun sitä joutui laittaa kaksi kerrosta enkä tiennyt että päällystän sitä vielä jollain. Ja pikkurillin onnistuin tuhrimaan, vaikka ei nuo muutkaan viivat niin hyviä ole :D Alimmassa kynsikuvassa nuo värit näkyy lähes oikein, eli kimaltavina ja kirkkaina. Tuo Maybellinen lakka on oikein purkkapinkki, joka taittaa liilaan, vaikuttais jotain minishimmeriä olevan ehkä seassa. Käytetyt lakat: Alla OPIn Nail Envy, Maybelline Bubble Gum, OPI  Lucerne-tainly Look Marvelous, OPI Teal the Cows Come Home ja Kissin valkoinen. Pällä Orlyn Sec n Dry.


4 kommenttia:

  1. Ihania kynsiä varsinkin nuo ensimmäiset liilat! :)
    Parane pian (:

    VastaaPoista
  2. Höpönpöpön ettei muka taitoa löytyisi! Tykkään erityisesti noista vaaleanvioleteista kynsistä.
    Ja koitas tervehtyä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kissa! :) Mä oon itselle tosi kriittinen, ehkä ei niin kovin pitäisi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)