09 kesäkuuta, 2012

Sonisphere 2012 -kynnet, reissussa tehtyä ja hankittua

Palattu ollaan, itseasiassa jo eilen, mutta tänään vasta sain aikaiseksi kuvat koneelle. Vaikka blogissakin on ollut hiljaista muutamaa kommentteihin vastausta lukuunottamatta, oon silti tehnyt reissussa parit kynnet :)

Aloitettiin tosiaan parilla yöllä Helsingissä, ja maanantainahan oltiin Sonispheressä katsomassa Metallicaa :) Olin ottanut muutaman lakan mukaan, ja lakkasin sitten kynnet mustalla, pari tuntia ennen keikkaa hotellissa :D Olin muutamaa tuntia aikasemmin käynyt Sinellissä etsimässä sopivia askarteluvärkkejä kynsille, ja kokeilin sieltä ostamiani tarroja. Mun mielestä näistä tuli tosi kivat rokkikynnet, ja jälleen kerran sopi mun mustaan vaatetukseen ja hopeisiin niittikoruihin :) Ainoa vaan, että Seche Vite päätti levittää tarroista ja mustasta lakasta vähän hippusia ympäriinsä :P



Näillä sitten mentiin, maanantaista torstaihin kunnes oli aikaa laittaa uudet. Kynsille pääsi sitten Tallinnan ostoksia, pari lakkaa OPIn New York City Ballet -kokoelmasta, jonka näin eka kertaa livenä hyllyssä. Näitä ei ole tullut tilattuakaan, joten otin ne mukaan. Tässä ne kynsillä, lakattu ja ensimmäinen kuvattu Tampereen Omenahotellin surkeassa valaistuksessa :D Toinen kuva eiliseltä jo kotona :)



Sitten ostoksiin, kynsitarvikkeita tarrrui mukaan, ja jopa 8 kynsilakkaa, aluslakka ja nail art -lakka :D Jäljestin Orlyn uutta kevätkokoelmaa sekä Helsingistä ja Tallinnasta, ei tärpännyt :/ Ei myöskään Spider Man -kokoelmaa näkynyt. Masentuneena sitten päädyin Helsingin Stockalta seuraaviin:


Aluslakka oli lopussa, niin oli pakko raaskia sijoittaa Suomen hintaiseen Nail Armoriin, olikohan se parin kympin pintaan. Samaten en vain ole saanut aikaiseksi tilata mustaa Instant Artistia, joten siinä se on ;) Ja oikeasti mikään lakoista ei ollut sellainen jonka olisin välttämättä halunnut, mutta Gargantuan Green Grape oli jotenkin kutsuvan kesäinen :)

Sitten tapettiin aikaa Itiksessä ennen laivan lähtöä, ja muistin, että Tarjoustalossa oli halppislakkoja, nämä lähtivät sieltä mukaan hintaan 1,99/kpl. Muutama muukin sävy olisi vielä ollut, mutta nämäkään ei kaikki nappannut, niin en viitsinyt enempääkään haalia :D


Sitten vielä kokeiluun ostetut askarteluvärkit Sinellistä. Kuten ensimmäisistä kuvista näkee, ainakin tarrat sopi kynsiin hyvin :) Nauhaa odotan mielenkiinnolla, ja muistan luvanneni käsityöläisen kynsiä tehdä, niin siihen tarkoitukseen nappeja :D


Ja vielä Kicksissä piti käväistä kun se sattui kohdalle. Ei oikein mitään jännittävää, joten kauan harkittu CG:n Innosence lähti alekorista mukaan. Ovat kuulemma poistumassa valikoimasta. Ja laatta on ostettu Tallinnasta, jossa oli Viru-keskuksessa kokonainen hylly Konadin laattoja ja lakkoja. Otin siitäkin kuvan :D Mutta olivat Suomen nettikauppojen hintoja kalliimmat, niin ostin vain yhden joka on kummitellut mielessä.


Tässä kuvattuna Tallinnan Rocca al Maren ILUsta ostetut City Ballet -lakat. You're Calling Me a Lyre ja Pirouette My Whistle. OPIt oli siellä "vain" 10,55e/kpl, DS:t hieman kalliimpia.


Kunnon pitkä postaus :D Mutta jostain syystä ei reissussa tullut mieleen alkaa blogia kirjotteleen, vaikka meillä olikin kone mukana ;) Oltiin tosiaan niin ex tempore -reissulla, että varailtiin laivat ja hotellit kaikki tien päältä :D Mutta mukavaa oli, ja äsken tein onnellisena kynnet ja leimailin pitkästä aikaa. Vähän huonommalla menestyksellä, mutta enköhän kehtaa ne huomenna esitellä ;)

14 kommenttia:

  1. ihania ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ei sieltä paljoa muuta tarttunutkaan mukaan :D

      Poista
  2. Ihania kynsiä, ja ostoksia :)

    VastaaPoista
  3. minkä hintasia china glazet oli tallinna? ossatko suositella jotain kauppaa mistä löytyis paljon lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, kun en China Glazeihin törmännyt siellä... En kynsilakkojen perässä ollut Tallinnassa, mutta OPIni ostin sen nimisestä ketjuliikkeestä kuin ILU. Samat valikoimat suunnilleen kuin Sokoksillakin.

      Poista
  4. Aivan ihanat kynnet noi mustat (:

    VastaaPoista
  5. Noi rokkikynnet kyllä rokkaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niissä oli ilo rokkailla :D Vaikka hauskaa olis ollut jopa katkenneillakin kynsillä ;)

      Poista
  6. Olisipa hienoa jos suomessakin olisi sellaisia kauppoja, mitkä möisivät kohtuuhintaan O.P.I ja China Glazea (miksei myös Nfu-Oh-lakkojakin). Harmi, kun CG:tä saa enää tilattua vain verkkokaupoista.

    Tuo Pirouette My Whistle näyttää kivalta 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano :D Mut voihan niitä ihailla kaupoissa, ja laittaa sitten tilausta ;) Niin paitsi CG:tä ja Nfua... PMW on kyllä ihana, siinä ei ole hologlitteriä, vaan se kimaltaa kivan hillitysti ja isompia glittereitä on aika paljon :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)