15 kesäkuuta, 2012

Wannabe-korsetit

Oon halunnut tehdä korsettikynnet uudelleen, näiden kynsien jälkeen. Silloin ei ollut tarkoitus korsetteja tehdä, joten värit ei ihan olleet mieluiset :) Eilen aloin kuitenkin maalaileen, tarkoituksena tehdä tuto näistä halukkaille.

Nämä ei kuitenkaan mun mieleen onnistuneet, vaikka ihan nätiltä näyttääkin mun silmään pelkästään värien vuoksi. Alueen nauhojen alla pitäisi olla kapeampi, jotta nauhat näkyisivät paremmin. Tai tässä tapauksessa ei tarvitsisi näkyä, koska ne ei menneet niinkuin halusin.

Tässä kuitenki kuvat, niinkun sanoin tykkään väreistä ;)





-Orly, Nail Armor
-OPI, Panda-monium Pink, 3 kerrosta
-Wet n Wild, Black Creme
-Yves Rocher, Argent Celesté
-Orly Instant Artist, Jet Black

Jeij, tänään oli tilipäivä! Ja mun tapauksessa se tarkoittaa lupaa laittaa tilaus TransDesignille :D Tässä rajattu screenshotti mun ostoskorista ;) Ei malta odottaa näitä!


Halusin Orlyn kesäkokoelmasta loputkin kirkkaat värit Beach Cruiserin lisäksi, ainoastaan mustan ja valkoisen jätin ottamatta. Ja Orlyn Lemonaden haluan korvaamaan yhtä IsaDoran lakkaa, ne kun on liian paksuja mun makuun :P Lisäksi oon ajatellut tehdä varpaisiin geelilakkaukset, ne on ihan liian vähällä huomiolla, että kynsibloggaria ihan hävettää :D Ja jos joku tuttu lukee tätä, niin voin siis tehdä näitä muille myös sormiin ;)

Tänään todennäköisesti syntyy vain yksiväriset lakkaukset. Ostin vohveliraudan, ja eihän muksut malttaneet odottaa huomiseen ;)

14 kommenttia:

  1. Hauskat kynnet! Ja nää värit on kyl todellakin onnistuneet :)

    VastaaPoista
  2. Kivat kynnet, tee vain tuto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voisin yrittääkin väsätä, mut todennäköisesti teen sen sit kiekolle, kun näistä tehdessä kuvatuista tuli niin "pimeitä" :D

      Poista
  3. Nää on tosi onnistuneet korsetit!(: Tosi hienot!

    VastaaPoista
  4. ihanat kynnet! ja oi mitä lakkatilauksia ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ei todellakaan malta oottaa niitä kotiin ;)

      Poista
  5. Kynnet näyttää hyvältä, samoin lakkatilaus=) Noita geelilakkauksia on nyt näkynyt blogeissa jonkun verran... Onko noi sellaisia uunissa kovetettavia vai onko niitä muunkinlaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, nämä on uunissa kovetettavia, en usko että muunlaisia geelilakkauksia onkaan. Näistä lupailtiin, että kovettumisaika olis vaan 30s/kerros LED-valossa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)